Πρόγραμμα Φοιτητών

Το Κέντρο Πληροφορικής Computer Action στηρίζει έμπρακτα τους φοιτητές γιατί αποτελούν το αυριανό εργατικό δυναμικό της κοινωνίας μας. Για να τους παρέχει τα καλύτερα εχέγγυα – εφόδια για να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του εργασιακού τους περιβάλλοντος, δημιουργεί το παρακάτω πρόγραμμα:

Πρόγραμμα εκπαίδευσης στις ενότητες πιστοποιητικών χρήσης Η/Υ για τον Α.Σ.Ε.Π. ΜΟΝΟ με 55€ / ενότητα.

Στο πρόγραμμα αυτό έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι φοιτητές (Α.Ε.Ι., Α.Τ.Ε.Ι., Ι.Ε.Κ. κ.τ.λ.) μεταδευτεροβάθμιας, τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και μεταπτυχιακού ή διδακτορικού επιπέδου.

Δέσμευση ως προς την εξέταση και την απόκτηση πιστοποιητικού από τον υποψήφιο δεν υπάρχει. Κάτι τέτοιο, γίνεται κατ’ επιλογήν του και εφόσον τον ενδιαφέρει. Για τις περιπτώσεις αυτές, ο υποψήφιος μπορεί να δει εδώ τους φορείς παροχής πιστοποιητικών με τους οποίους συνεργαζόμαστε.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για το πρόγραμμα είναι τα ακόλουθα:

  • Φωτοτυπία του φοιτητικού πάσου
  • Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας επικυρωμένo.

Έναρξη προγράμματος 15/09/2012.

Λήξη προγράμματος Αόριστο.

Η εκπαίδευση γίνεται σε αυστηρά ολιγομελή τμήματα 3 έως 7 ατόμων.

Όλους τους λόγους για την άριστη εκπαίδευση και κατάρτιση καθώς και της σίγουρης επιτυχίας στις εξετάσεις πιστοποίησης των εκπαιδευόμενών μας, θα τους βρείτε εδώ.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

TLC logo
Members of the UNESCO Global Network of Learning Cities UIL
Mack-and-duckietown official partner of the Greece
ERA-INTESO LOGO
ERA LOGO IRO
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok