Πιστοποιήστε τις γνώσεις σας (αναγνωρισμένα από τον ΕΟΠΠΕΠ)

Certification1certification3OKΣτο κομμάτι των πιστοποιήσεων ΑΣΕΠ έχουμε προγράμματα σπουδών τόσο για μαθητές (ανήλικους) όσο και για ενήλικες.

Για τους μαθητές υπάρχει το διετές πρόγραμμα σπουδών, που ολοκληρώνουν τη διαδικασία της πιστοποίησης και αποκτούν το πιστοποιητικό για τον ΑΣΕΠ σε μόνο δυο ακαδημαϊκά έτη. Επίσης, υπάρχει και το μονοετές πρόγραμμα σπουδών, που είναι ταχύρυθμο πρόγραμμα και οι μαθητές αποκτούν την πιστοποίησή τους σε ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ!

Η εμπειρία μας 12 χρόνων στον χώρο αυτό έδειξε ότι μαθητές από Ε΄ Δημοτικού και άνω είναι σε θέση να αντιληφθούν πλήρως τις ερωτήσεις του test και να περάσουν με μεγάλη επιτυχία έτσι ώστε να αποκτήσουν το εφόδιο ζωής αυτό. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που σχεδόν σε κάθε έτος οι μαθητές με τα μεγαλύτερα ποσοστά certification4επιτυχίας είναι παιδιά (ανήλικοι) από Ε' Δημοτικού και μέχρι Γ΄ Λυκείου. Οι μαθητές μας, δίνουν μέσα στο Κέντρο Πληροφορικής μας εξετάσεις, καθώς είμαστε Πιστοποιημένο Κέντρο Εξετάσεων πολλών φορέων.Certification 2

 

Certification 1

Το επίσημο FIRST Lego League Training Spot στον Έβρο!

6FLLTrainingSpotOK.jpg

Επιστημονικός Συνεργάτης

8OutOfTheOrdinaryOK.jpg
9EducationUnlimitedOK
8ERAOK
7TLC logoOK
5ERA LOGO IROOK
2INTESOOK
1DuckietownOK