Κατασκευή Ιστοσελίδων

webdesign2OK

ElectronicMusic1ElectronicMusic5Το πρόγραμμα αυτό αφορά στη διαχείριση μιας ιστοσελίδας, τη μορφοποίησή της καθώς και την τελική εικόνα της. Ουσιαστικά οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν πως μπορούν να εμπλουτίζουν την ιστοσελίδα με επιπλέον περιεχόμενο, να διαχειρίζονται το ήδη υπάρχον περιεχόμενο καθώς και να μορφοποιούν οτιδήποτε χρειάζεται.

Οι ηλικίες που απευθύνεται το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών είναι από Β΄ Γυμνασίου και άνω και φυσικά ακόμα και για ενήλικες άνω των 18 που σκέφτονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον κλάδο αυτό. Οι εκπαιδευόμενοι έρχονται σε επαφή με τον κόσμο των ιστοσελίδων και τις διαχειρίζονται χρησιμοποιώντας το CMS (Content Management System) Joomla!. Γίνεται πλέον αντιληπτό ότι για να διαχιεριστεί κάποιος μια ιστοσελίδα δεν είναι απαραίτητες οι γνώσεις προγραμματισμού, HTML, PHP, Python κ.τ.λ. Μπορεί, χρησιμοποιώντας ένα εντελώς φιλικό περιβάλλον με μενού και κουμπιά να μορφοποιήσει γρήγορα και όμορφα οποιαδήποτε Joomla! ιστοσελίδα του χρειαστεί.

Η γνώση της διαχείρισης ιστοσελίδων σε μια κοινωνία που το κύριο προφίλ των εταιρειών φαίνεται στο ίντερνετ και οι περισσότερες επισκέψεις γίνονται μέσω του Διαδικτύου, είναι ένα σχεδόν απαραίτητο προσόν που πρέπει να έχει ένας υπάλληλος γραφείου!!!

 

Το επίσημο FIRST Lego League Training Spot στον Έβρο!

6FLLTrainingSpotOK.jpg

Επιστημονικός Συνεργάτης

8OutOfTheOrdinaryOK.jpg
9EducationUnlimitedOK
8ERAOK
7TLC logoOK
5ERA LOGO IROOK
2INTESOOK
1DuckietownOK