Δίνει το παιδί σας Πανελλήνιες; Ελάτε να το προετοιμάσουμε κατάλληλα.

Στο χώρο της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης εγγυόμαστε την επιτυχία προετοιμάζονταςτους μαθητές στα μαθήματα Πληροφορικής που εξετάζονται σε Πανελλαδικό επίπεδο. Για το Ενιαίο Λύκειο το μάθημα της Πληροφορικής που εξετάζεται Πανελλήνια είναι η "Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον" (ΑΕΠΠ), ενώ για τα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ) τα μαθήματα είναι "Προγραμματισμός" & "Δίκτυα".

Και σε αυτό το χώρο οι επιτυχίες μας είναι αξιοσημείωτες, αφού μαθητές με σχετικά μέτρια επίδοση στα υπόλοιπα μαθήματα (14 - 17) και μετά την έμπειρη καθοδήγησητου κου. Γούδα Τηλεμάχου καθώς και του βιβλίου που έχει συγγράψει, καταφέρνουν να γράψουν (στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα) 17 - 20! Κανένας μαθητής δεν έχει γράψει κάτω από 17.2 σε κανένα μάθημα πληροφορικής! Οι βασικοί λόγοι που οδηγούν στη μεγάλη επιτυχία των εκπαιδευόμενών μας βρίσκονται εδώ.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος καθηγητής, έχει εκπωνήσει δικές του σημειώσεις, ως αποτέλεσμα χρόνιας διδασκαλίας στο μάθημα αυτό όπου αναλύονται σε βάθος τα κύρια σημεία διδασκαλίας του μαθήματος, διάφορες παγίδες και διευκρινήσεις, μελανά σημεία, λυμένες ασκήσεις με τη μεθοδολογία τους, πάρα πολλές άλυτες ασκήσεις ώστε ο μαθητής να μπορέσει να εντρυφήσει σε αυτές και να επιτύχει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

TLC logo
Members of the UNESCO Global Network of Learning Cities UIL
Mack-and-duckietown official partner of the Greece
ERA-INTESO LOGO
ERA LOGO IRO
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok