Αθλητική Ρομποτική

RoboSeries6ContentsLineFollower1Η Αθλητική Ρομποτική λειτουργεί περίπου όπως ο αθλητισμός στον στίβο. Βοηθά τα παιδιά από μικρή ηλικία να γνωρίσουν τα στοιχεία της βιομηχανικής ρομποτικής (όπως πλακέτες, καλώδια, κατσαβίδια, βίδες κ.α.).

Προσφέρει πληθώρα αθλημάτων ρομποτικής στα οποία ο αθλητής είναι το ρομπότ με προπονητή του το παιδί ή ενήλικα ο οποίος το προγραμματίζει και το κάνει να διαγωνίζεται καλύτερα!!! Ο καθένας μπορεί να διαλέξει το άθλημα στο οποίο θέλει να διαγωνίζεται μαζί με το ρομπότ του και στόχος είναι να βελτιωθεί και να γίνει όσο καλύτερο δίδυμο γίνεται σε αυτό το άθλημα. Τις περισσότερες φορές ο προγραμματισμός του ρομπότ βελτιώνεται και όχι τόσο πολύ η κατασκευή του ρομπότ ώστε να επιτύχει τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν στον αναγωνρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας, Παγκόσμιο Διαγωνισμό του IRO!!! Με την πληθώρα αθλημάτων που προσφέρεται τα παιδιά μπορούν να αντιμετωπίσουν προβλήματα του πραγματικού κόσμου, όπως η διαχείριση της εξάντλησης της μπαταρίας σε άθλημα μαραθωνίου, τοξοβολία, αγώνες δρόμου ακολουθώντας συγκεκριμένη διαδρομή πάνω σε γραμμή, μέχρι αγώνες με αυτόνομα ιπτάμενα Drones!!!

 

RoboRobo

HERO LOCAL PARTNER

Το επίσημο FIRST Lego League Training Spot στον Έβρο!

6FLLTrainingSpotOK.jpg

Επιστημονικός Συνεργάτης

8OutOfTheOrdinaryOK.jpg