Αν καταστραφεί ο σκληρός σας δίσκος ΔΕΝ χάνετε απαραίτητα τα δεδομένα. ΜΠΟΡΟΥΜΕ να σας τα ανακτήσουμε!

Η επιδιόρθωση σκληρού δίσκου και η ανάκτηση δεδομένων σκληρού δίσκου είναι μια πολύπλοκη διαδικασία.DataRecovery

Είναι η διαδικασία που εφαρμόζεται όταν τα δεδομένα σας δεν είναι προσβάσιμα από εσάς. Αυτό οφείλεται σε κάποια βλάβη που έχει υποστεί ο σκληρός δίσκος του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας (μπορεί να έχει πέσει κάτω, να έχουν πέσει νερά πάνω του, να έχει χαλάσει από υπέρταση και να έχει καεί κ.α.).

Ως κέντρο πληροφορικής παρέχουμε τέτοιου είδους υπηρεσίες όπως η ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένο σκληρό δίσκο.

Κατ αρχήν προσπαθούμε με διάφορα προγράμματα και κάποιες μικροπροσαρμογές που κάνουμε, να ανακτήσουμε δεδομένα από τον κατεστραμμένο σκληρό δίσκο εδώ στην Αλεξανδρούπολη.

Εάν δεν τα καταφέρουμε στέλνουμε τον σκληρό δίσκο σε συνεργαζόμενο εργαστήριο και αναλαμβάνει να ανοίξει τον σκληρό δίσκο, να αντικαταστήσει τα κατεστραμμένα τμήματα του δίσκου και να ανακτήσει τα δεδομένα.

Η επιτυχής ανάκτηση των δεδομένων ανέρχεται σε ποσοστό τουλάχιστον 80%.

Η βλάβη εάν αποκατασταθεί σε εμάς κοστίζει από μόνο 60€, ενώ εάν σταλεί στο συνεργαζόμενο εργαστήριο από 200€ ανάλογα με την βλάβη και τα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν.

Το εργαστήριο που συνεργαζόμαστε είναι εξειδικευμένο στην αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων καθώς ο χώρος που πραγματοποιούνται οι επιδιορθώσεις είναι ηλεκτρομαγνητικά απομονωμένος και διαθέτει όλη την υλικοτεχνική υποδομή ώστε να φέρει εις πέρας το έργο της ανάκτησης των δεδομένων σας.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

TLC logo
Members of the UNESCO Global Network of Learning Cities UIL
Mack-and-duckietown official partner of the Greece
ERA-INTESO LOGO
ERA LOGO IRO
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok